Gostilna Pri Trubarjevi mami - slovenska kuhinja kot nekoč / Slovenian cuisine as it once was - KAVAL GROUP

Gostilna Pri Trubarjevi mami - slovenska kuhinja kot nekoč / Slovenian cuisine as it once was

Trubarjeva mama

V četrtek, 4. aprila 2019, se na Gospodarskem razstavišču odpira Gostilna pri Trubarjevi mami, kjer se bo v kletnih prostorih dvorane Jurček kuhalo po domače.

Stregle se bodo slovenske avtohtone jedi, se še spomnite golaža slovenske divjačine, pečene jagnječe krače z domačimi gomolnicami, pečene krvavice in pečenice, svinjske potrebuševine in ajdovih žgancev, kislega zelja in ocvirkov in seveda ne smemo pozabiti letečih žgancev. Vse naše sestavine prihajajo od lokalnih pridelovalcev z ekološkimi certifikati. Ljubitelji dobre hrane in pijače boste izbirali med obsežnim naborom vin in piv. V večernih urah se bo gostilna preobrazila v prostor za zabave tudi z glasbo v živo.

V Gostilni pri Trubarjevi mami pa ne bodo samo tradicionalne slovenske jedi iz jedilnika, ki ga je soustvaril vrhunski chef Mojmir Šiftar, mladi talent po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millau in bogat izbor pijače, ampak tudi izdelki lastne blagovne znamke, kot so ročno izdelane testenine, sladice, ... 

Na otvoritveni slovesnosti Gostilne pri Trubarjevi mami bo za glasbeno poslastico z izbranimi slovenskimi melodijami poskrbel Trio Šubic, ki prihaja iz Tuhinjske doline. ️Za dobro voljo in prijetno vodenje bo poskrbela voditeljica Radio Veseljak in Planet TV, Ajda Mlakar.

Na otvoritev pripeljite tudi svoje prijatelje in prijateljice predvsem pa dobro voljo ;)

Vabljeni v četrtek, 04.04.2019 od 19. ure dalje! 

* * *

Vas zanima kaj dobrega se bo kuhalo in jedlo v Gostilni pri Trubarjevi mami? Kliknite na sličico in izberite vam najljubšo domačo jed

Gostilna pri Trubarjevi mami


 

Info in rezervacije: 051 261 118

Dunajska 18

1000 Ljubljana, Slovenia


Slovenian cuisine is colourful and diverse. If you want to taste typical dishes, then newly opened gostilna Pri Trubarjevi mami is your best bet.

Gostilna Pri Trubarjevi mami offers traditional Slovenian dishes made with locally produced ingredients and wide selection of Slovenian wines from all the wine-growing regions.

Our cuisine is based on fresh locally sourced ingredients and reflects a wealth of Slovenian diversity. Our chef's approach have only refined and upgraded the old traditions.

Among other things we offer quality honey, quality Slovenian wines and beers, home-made pasta and pastry.