Vrhunska kulinarika na snegu - KAVAL GROUP

Vrhunska kulinarika na snegu

Mojmir Šiftar Krvavec

V nedeljo, 17. marca, se bo naš kuharski velemojster Mojmir Šiftar iz kuhinje restavracije Evergreen, kjer ste vsako nedeljo vabljeni na tradicionalna slovenska kosila, preselil nekaj nadstropij višje, točneje na Krvavec oz. krvavško plaž.

Le-ta bo osrednje prizorišče dogodka Gourmet na snegu, kjer bodo smučarje in smučarke razvajali vrhunski domači in tuji kuharski mojstri. Izbranim jedem bodo družbo delale vrhunske penine in vina najboljših vinarjev, tudi na zabavo pa se ne bo pozabilo.

Nedeljski dogodek bo potekal v sklopu največjega kulinaričnega dogodka pri nas, European Food Summita (16.–19. marec), ki ga bo poleg Šiftarja zaznamoval tudi chef Igor Jagodic iz restavracije Strelec. European Food Summita bo v Križankah in na Trgu francoske revolucije v soboto, 16. marca, gostil predpremiero nove sezone Odprte kuhne. Vse odvisnike od dobre hrane pa ta dan čaka prav posebna novost - Gourmet Ljubljana Crawl. Gre za kulinarični sprehod po kulturnih hramih in znamenitostih prestolnice, ki se bodo za dan spremenili v pop-up kulinarične postojanke. Med sprehodom vam bo z meščansko jedjo v atriju Mestne hiše postregel Jagodic, s sladico pa vas bo v objemu Križank in središču sobotnega dogajanja, razvajal  Šiftar.