Dan žena pri Kavalu - KAVAL GROUP

Dan žena pri Kavalu

Dan žena 2019

8. marec je pred vrati in pri Kavalu bomo poskrbeli za primerno razvajanje vseh pripadnic nežnejšega spola.

Nezadržno se bliža praznik vseh deklet in žena, ko le-te običajno v dar prejmejo vsaj kakšno rožico ali bonboniero. Ji želite podariti nekaj več? 8. marec si bodo še posebej zapomnile, če boste svojo najdražjo odpeljali v katero izmed Kavalovih restavracij, kjer smo za žene, mamice, gospe in gospodične pripravili prav posebne kulinarične ''tretmaje''.

V restavraciji Evergreen na Smledniku vas na ta dan čaka prav poseben 6-hodni meni, ki vključuje aperitiv, pozdrav s kuhinje, goveji tatar z ribezom in divjimi zelišči, juho rumenega korenja z ajdovim čipsom, pečen gamber z mladim zeljem in smreko, hišne njoke z vongolami in lešniki, file lososa z gorčičnimi semeni, pečeno šalotko in mlado špinačo ter mandljevo strjenko z gozdnimi jagodami in rumenim muškatom, poleg pa nudimo še izbrano vinsko spremljavo.

V restavraciji Element pa osmomarčevski mozaik sestavljajo alge na riževem čipsu, ocvrta ostriga z morsko peno in hrustljavo solatko, curry majoneza, sipini rezanci, gamberi, vongole, mlada čebula, sušen paradižnik, telečji hrbet na jurčkovi kremi z zelenjavo, ajdovo lubje, omaka črnega oreha (ali file kovača na zeleni solati in mandlji) ter kivi, banana, gozdni sadeži in čokolada.

Vabljeni!