Utrinki iz testeninsko obarvane Kavalove kulinarične ustvarjalnice - KAVAL GROUP

Utrinki iz testeninsko obarvane Kavalove kulinarične ustvarjalnice

Domače testenine po originalnih italijanskih recepturah z Jožico Drobnič

Kavalova kulinarična ustvarjalnica - Evergreen

Kavalova kulinarična ustvarjalnica - domače testenine

Na zadnji letošnji Kavalovi kulinarični ustvarjalnici smo se ponovno lotiti priprave ročno izdelanih testenin po originalnih italijanskih recepturah oz. takšnih, kot jih ne boste dobili v trgovini.

Znanja željne udeležence je skozi celoten proces ročno izdelanih testenin popeljala Kavalova chefinja Jožica Drobnič, ki že desetletja lastnoročno zalaga Kavalove in druge gostinske lokacije z vsemi vrstami testenin in njokov.

Med ustvarjanjem je kot iz rokava stresala koristne nasvete in vsem zbranim udeleženkam in udeležencu prihranila marsikateri ponesrečen poizkus doma, kjer bodo ustvarjali brez strokovne pomoči. Ob uživanju sveže izdelanih testenin je tekla žlatna kapljica domačije Belica, ki je lepo dopolnila poln okus testenin postreženih v različnih omakah.

Tokratna delavnica je bila tudi medijsko pokrita, prispevek z utrinki s Kavalove kulinarične ustvarjalnice na televiziji Planeta TV pa si lahko ogledate v petek, 23. novembra 2018 v oddaji Planet Danes, ki je na sporedu ob 18.00 uri.

Če ste manjkali, in se vam ''luštajo'' domače ročno izdelane testenine, imamo za vas preprosto rešitev. Pokličite na 051/362-410 in Jožica vam pošlje še ''tople''. Da pa jih boste znali izdelati tudi sami, nas redno spremljajte in pravočasno vas bomo obvestili o novi Kavalovi kulinarični ustvarjalnici na temo testenin. Že kmalu pa bo na sporedu sladko obarvana, na kateri se bomo s Kavalovim slaščičarskim velemojstrom Gregorjem Rodetom lotili priprave slaščič.

Foto utrinke si oglejte s klikom TUKAJ!