Chef's Stage po Chef's Stagu - KAVAL GROUP

Chef's Stage po Chef's Stagu

Mladi chefi razvajali chefovske eminence iz Slovenije in Hrvaške

Restavracija Strelec | Kaval group

Mladi chefi razvajali

Ko so eminentni chefi iz Slovenije in Hrvaške v okviru dogodka Chef's Stage, ki je potekal na lokaciji restavracije Evergreen in Diners CUBO golf igrišča, odložili svoje pripomočke, so se preselili na Ljubljanski grad, točneje v stolp Strelcev, kjer se je ugnezdila restavracija Strelec.

 A če so bili čez dan chef Mojmir Šiftar (Evergreen),chef Igor Jagodic (Strelec), chef Uroš Štefelin (Vila Podvin), chef Luka Košir (Brunarica Grič) ter chef Marko Pavčnik (Pavus), Rudi Štefan (Pelegrini), chef Marijo Jurjević (Lešić Dimitri Palace), chef Vjeko Bašić (Konoba Boba), chef Marko Palfi (The Garden Bar & Kitchen) in chefinja Marina Gaši (Marina) tisti, ki so razvajali brbončice drugih, so se tokrat sami pustili razvajati in sicer mlajši  generaciji chefov v postavi Julija Krapež, Kristina Perger, Izidor Kržišnik, Jure Kralj, Vid Dimnik in Samo Jesenko. Slednji so se podpisali pod prvovrstne jedi, ki se jih ne bi sramovali niti največji chefi.

Tam je bil prisoten tudi fotografski objektiv, ki je ujel številne zanimive trenutke. Fotogalerijo dogodka si lahko ogledate na povezavi s klikom TUKAJ