Domače testenine - KAVAL GROUP

Domače testenine

 

Drobničeva je že tri desetletja predana kuhanju in kulinariki. Danes v restavraciji Evergreen na Smledniku, ki spada pod okrilje Kaval Groupa, pripravlja jajčne testenine in njoke brez konzervansov in umetnih barvil. »Vse je ročno narejeno in sestavine so domače ter sezonske,« pojasni Drobničeva, medtem ko gnete testo za njoke. »Vanj lahko daste prav vse, kar najdete v naravi. Od korenčka, pese, špinače, čemaža, koprive, buče, kostanja... Saj vidite, ni da ni.« Izpod pridnih rok Drobničeve nastaja po več kot deset vrst rezancev, kratkih domačih testenin, špagetov in njokov, seznam pa se daljša in daljša. Po novem namreč pripravlja tudi veganske izdelke, testo in nadev sta brez jajc. Teh v enem mesecu sicer porabi kar tri tisoč!

Sveži testenine so v celoti izdelane ročno in pripravljene iz slovenskega krompirja, jajc, masla in moke. Tudi njoki so brez konzervansov in umetnih barvil. Dodatki, ki ustvarjajo barvo in okus so 100% naravni.

Ker so brez konzervansov in so mehke teksture, jih shranjujemo v zamrzovalni skrinji. Njoke kuhamo v slanem kropu toliko časa, da priplavajo na površje.

Preizkusite naše domače Kavalove testenine brez konzervansov, presenečeni boste!

 

Za naročila in ponudbe pišite na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

kliknite za povečavo zlozenka testenine jozica januar 2018 - ZA PREGLED Page 2 zlozenka testenine jozica januar 2018 - ZA PREGLED Page 1