Kaval Group - KAVAL GROUP

PRIJAVA NA OBVEŠČANJE KAVAL GROUP

Untitled Document

Ostanimo v stiku!

Zaradi nove splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR), ki jo je določila Evropska unija in je namenjena boljši zaščiti vaše zasebnosti, bi radi preverili, če še vedno želite, da Vas obveščamo o naših novostih, ugodnostih, zanimivostih, dogodkih in menujih. Lahko bi vam našteli tisoč in en razlog zakaj se vam bo to obrestovalo, a ker vemo, da nimate časa cel dan, bomo kratki in jedrnati. Zelo vas cenimo in brez vas bi bili kot juha brez soli, zato bi radi, da še naprej ostanemo v stiku.

Skupaj z vami smo spisali že veliko lepih zgodb in prepričani smo, da jih bomo skupaj pisali še naprej. Ste namreč pomemben kamenček v našem mozaiku, zato bi nam bilo zelo hudo, če bi se naše poti po 25. maju 2018 razšle. Srčno si želimo, da ostanete z nami, vendar pa zato potrebujemo vašo ponovni ''da''. Ta vam prinaša resnično izbiro in nadzor nad vašimi osebnimi podatki, hkrati pa zagotavlja, da ne boste ničesar pomembnega ''preslišali'' oz. zamudili.

Pišimo torej skupno zgodbo še naprej! Slovesa so težka, vaša privolitev za naše zbiranje osebnih podatkov po GDPR pač ne! Izpolnite spodnji obrazec, odkljukajte želeno in se kmalu spet slišimo!Od prejemanja naših sporočil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo Odjava v prejetem sporočilu.

Polja označena z (*) so obvezna

Vaše ime
Prosimo vpišite vaše ime!

ŽELIM PREJEMATI ELEKTRONSKA OBVESTILA KAVAL GROUP.

Email
E-naslov ni pravilno vpisan!

Potrjujem(*)

Prosimo označite!


ŽELIM PREJEMATI SMS SPOROČILA KAVAL GROUP.

telefon/GSM
Napačen vnos!

Potrjujem(*)

Prosimo označite!


Vaše sporočilo

Submit