Na edinstveni kulinarični plovbi po reki Ljubljanici prepustite svoje brbončice razvajanju izbranih jedi nenadkriljivega chefa Igorja Jagodica (restavracija Strelec), chefa leta po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millaut, in nadobudnega chefa Mojmirja Šiftarja (restavracija Evergreen), mladega talenta 2019.

Za popoln uvod v večer bo s pijačo dobrodošlice poskrbela svetovno priznana barmanka Draga Kepeš (slaščičarna Lolita), za elegantno drsenje ladjice po gladini reke pa izkušena ekipa kapitana Toma Župančiča. Ušesa bo božala živa ambientalna glasba, romantično kuliso pa bo pripravila praznično napravljena Ljubljana.

Na voljo so štirje termini in sicer sreda, 26., četrtek, 27., petek, 28., in sobota 29. december. 27. in 28. bo za vas kuhal Igor Jagodic, 26. in 29. pa bo kuhalnico vihtel Mojmir Šiftar.

Za edinstven kulinaričen večer na reki sedmerih imen, ki je lahko čudovito božično ali novoletno darilo, darilo za rojstni dan, obletnico poroke, poslovni dogodek ali drugo priložnost, je potrebno odšteti 129 evrov.

Število prostih mest je omejeno!

Rezervacijo izpolnite s točnimi podatki. Polja označena z (*) so obvezna!.

ime(*)
Prosimo vpišite vaše ime!

priimek(*)
Prosimo vpišite vaš priimek!

DATUM REZERVACIJE(*)
Prosimo izberite dan rezervacije

število oseb(*)
Invalid Input

Podatki za izdajo računa
Invalid Input

Email(*)
E-naslov ni pravilno vpisan!

opombe

DA, potrjujem rezervacijo(*)
Prosimo označite!

Varnostna koda(*)
Varnostna koda
  OsvežiNapačen vnos!

Submit