Jesensko vikend kosilo

Vikend kosilo sezonskih okusov v Gostilnici Kaval

Gostilnica Kaval | Tacenska 95

Gostilnica Kaval

Ko kdo omeni kosilo, brez dvoma najprej pomislite na krožnik juhe, iz katere se kadi ob domači glasbi v ozadju. 

Morda je čas, da te podobe zamenjate z novimi. Takimi z družino, kateri se popolnoma posvetite, stran od domače kuhinje, ko lahko samo sedite in uživate medtem, ko vas za spremembo postrežejo drugi. In ko si lahko vsakdo zaželi kaj drugega: jedi, kakršne so včačasih pripravljale naše babice, sodobne specialitete, jedi za vegetarijance …

Predstavljamo vam nove, sveže jedi naših kuharskih mojstrov pod vodstvom chefa Dragana Marjanovića, ki je prepričan da lahko najboljše okuse ustvarimo le s prvovrstnimi in lokalno pridelanimi sestavami. Prepustite se jesenskim užitkom ob hrani in pijači! Izberite vam najljubše #kosilo v Gostilnici Kaval


 

ZUPPA DI “ZUCCA”
Kremna juha iz muškatne buče, gamberi, jabolko, bučna semena, bučno olje

JURČKI Z OLIMSKIM SIROM
Sveži jurčki na žaru s popečenim olimskim sirom, na rukolini posteljici z oljčnim oljem

JURČKI Z JAJČKI
Umešana jajčka s svežimi jurčki in porom, na rukolini posteljici

NJOKI “AUTUNNO”
Njoki z jurčki, gamberi, baziliko, česnom in belim vinom, sir Grana Padano

JESENSKI REZANCI
Domači rezanci, gamberi, jurčki, tartufata, por, smetana, tartufino olje, sir Grana Padano

TELEČJI T-BONE STEAK
Telečji T-bone na žaru, sveži jurčki, krompirček na žaru, bučke, melancani, paprika, sir Grana Padano

BLACK ANGUS “TAGLIATTA”
File avstralskega angusa na žaru, sveži jurčki, krompir, bučke, melancani, paprika, sir Grana Padano

JESENSKA PICA
Pelati, mozzarella, sveži jurčki, Black Angus, rukola, tartufino olje, sir Grana Padano Vljudno vabljeni in dober tek!


Naš kontakt: 01 512 55 96
Tacenska 95, 1000 Ljubljana

ODPIRALNI ČAS
Pon. - čet.: 11h - 23h
Pet.: 11h - 23:30
Sob.: 12h - 23:30
Ned.: 12h - 23h